בנק לאומי לישראל בע"מ יהודה הלוי 24, תל אביב נ' אלעביד
|
תא"מ בית משפט השלום תל אביב - יפו |
20018-12-10
20.5.2012 |
|
בפני : רונן אילן |
|
| - נגד - | |
|---|---|
|
: 1. בנק לאומי לישראל בע"מ יהודה הלוי 24 2. תל אביב |
: סלאם אלעביד |
| החלטה | |
החלטה
במסגרת תיק זה מתבררת תביעה אשר כנגדה טוען הנתבע, לטענת זיוף.
בהתאם להודעת הצדדים, כאמור בפרוטוקול מיום 14.3.11, הגיעו הצדדים להסכמה דיונית, לפיה ימונה מומחה לכתבי יד אשר יבדוק את החתימות על מסמכי ההתקשרות, ובהתאם מונה מומחה וניתנו הוראות לשיתוף פעולה עם המומחה, לצורך השלמה מהירה של חוות הדעת.
אף שמאז מתן החלטה זו חלפו חודשים רבים, בסופו של יום, הוגשה לבית המשפט חוות דעתו של המומחה מיום 18.3.12. בחוות הדעת קובע המומחה כי "קרוב לוודאי" שהחתימות שבמחלוקת לא נחתמו על ידי הנתבע.
בהחלטה מיום 15.4.12, נעתר בית המשפט לבקשת התובע ודחה את המועד לקבלת עמדת הצדדים נוכח האמור בחוות הדעת. הצדדים נתבקשו להודיע עמדתם עד ליום 15.5.12. המועד אשר נקבע חלף, אך במקום התייחסות עתר התובע לארכה נוספת ובקשתו נדחתה. כך נותר תיק זה נותר תלוי ועומד.
בנסיבות אלו, בהתאם לסמכותי לפי תקנה 156 (א) בתקנות סדר הדין האזרחי, התשמ"ד-1984, מובהר בזאת לצדדים כי נבצר מבית המשפט להמשיך את הדיון בתביעה מחמת חוסר מעש. ניתנת לפיכך לצדדים ארכה בת 30 יום לבוא וליתן טעם מדוע לא תמחק התביעה. בהיעדר טעם שכזה עלולה התביעה להימחק מחוסר מעש.
לתז"פ ביום 1.7.12.
ניתנה היום, כ"ח אייר תשע"ב, 20 מאי 2012, בהעדר הצדדים.
התוכן בעמוד זה אינו מלא, על מנת לצפות בכל התוכן עליך לבחור אחת מהאופציות הבאות:
| הודעה | Disclaimer |
|
באתר זה הושקעו מאמצים רבים להעביר בדרך המהירה הנאה והטובה ביותר חומר ומידע חיוני. עם זאת, על המשתמשים והגולשים לעיין במקור עצמו ולא להסתפק בחומר המופיע באתר המהווה מראה דרך וכיוון ואינו מתיימר להחליף את המקור כמו גם שאינו בא במקום יעוץ מקצועי. האתר מייעץ לכל משתמש לקבל לפני כל פעולה או החלטה יעוץ משפטי מבעל מקצוע. האתר אינו אחראי לדיוק ולנכונות החומר המופיע באתר. החומר המקורי נחשף בתהליך ההמרה לעיוותים מסויימים ועד להעלתו לאתר עלולים ליפול אי דיוקים ולכן אין האתר אחראי לשום פעולה שתעשה לאחר השימוש בו. האתר אינו אחראי לשום פרסום או לאמיתות פרטים של כל אדם, תאגיד או גוף המופיע באתר. |
|